Gepost op

Duitsland is een populair, modern en voordelig land

Duitsland is onder Nederlander een populair land om naar toe te verhuizen. Dat is niet zo vreemd, want Duitsland is een prachtig land. Maar er zijn nog veel meer goede redenen om naar Duitsland te emigreren. Zo zijn de woningen in Duitsland vergeleken met de Nederlandse huizen voordelig geprijsd. Maar ook van betere kwaliteit! Verder heeft Duitsland een cultuur die behoorlijk op de Nederlandse cultuur lijkt. Duitsers zijn aardig en gastvrij. Andere pluspunten van Duitsland zijn:

Het leven in Duitsland is relatief goedkoop. Zo zijn supermarkten en winkels tot wel 30 procent goedkoper dan in Nederland. En ook het tanken is voordelig, vanwege de lagere brandstofprijzen.
Duitsland kent uitstekende sociale voorzieningen en een prima sociaal vangnet.
Duitsland is veel ruimer dan Nederland, heeft bergen, grote meren, prachtige steden en een afwisselende natuur.
De Duitse gezondheidszorg staat beter bekend dan in Nederland: kortere wachttijden en lagere prijzen!

Wilt u een huis in Duitsland kopen?
Heeft u ook plannen om een woning in Duitsland te kopen? Laat u dan adviseren door een makelaar met verstand van zaken. Want de Duitse huizenmarkt en makelaarswereld zit andere in elkaar dan die in Nederland. Holland Immocenter is een makelaar met jarenlange ervaring op het gebied van de Duitse woningmarkt. Op hun website vindt u een rijk aanbod aan fraaie en degelijke Duitse woningen in alle prijscategorie├źn. Wie weet vindt u uw Duitse droomhuis en mag u zich binnenkort inwoner van Duitsland noemen!