Gepost op

Huis kopen in Duitsland

Op zoek naar een groot huis of een vakantiewoning?
Heeft u altijd al gedroomd van een ruim en comfortabel huis en vindt u het geen probleem om te emigreren? Of bent u op zoek naar een tweede woning om te investeren of als vakantiehuis te gebruiken? Dan is een huis kopen in Duitsland een verstandig idee. Duitse huizen hebben tal van voordelen. En tegelijk is Duitsland in meerdere opzichten een geweldig land, waar het prima wonen is.

De pluspunten van een Duitse koopwoning
Wie de pluspunten van een (tweede) huis kopen in Duitsland goed op een rijtje zet, zal zich verbazen over hoeveel pro’s het eigenlijk wel niet zijn. Een beknopt overzicht levert de volgende voordelen op:

  • Omdat de grond in Duitsland veel minder schaars is dan in Nederland, liggen de huizenprijzen in Duitsland een stuk lager. Het verschil kan wel oplopen tot 50 procent!
  • Duitse koopwoningen zijn vaak van betere kwaliteit dan de Nederlandse.
  • De Duitse samenleving, cultuur en economie staan bekend als uitstekend. Duitsers zijn vriendelijk, het land heeft een prachtig natuur en er is ruim voldoende winkelaanbod. Producten in supermarkten en het boeken van buitenlandse vakanties zijn relatief goedkoop. En de benzineprijzen liggen een stuk lager dan in Nederland!
  • De gezondheidszorg in Duitsland staat beter bekend dan de Nederlandse gezondheidszorg. Niet alleen is de medische zorg in Duitsland goedkoper, ook de wachttijden zijn korter.
  • Verder heeft Duitsland een prima sociaal vangnet. De kinderbijslag en arbeidsvoorwaarden (bij veel bedrijven) zijn aantrekkelijker dan in Nederland.

Bekijk het huizenaanbod online
Bent u overtuigd en wilt u ook een huis kopen in Duitsland? Bekijk dan het fraaie en voordelige huizenaanbod met Duitse koopwoningen van Oostmakelaardij in Emmen. Wij zijn uw makelaar als het aankomt op kwalitatief uitstekende Duitse koopwoningen voor aantrekkelijke prijzen. Ga nu naar oostmakelaardij.nl en wellicht zit u al binnen enkele minuten naar uw toekomstige droomhuis te kijken!