Ontdek de kwaliteit van Wandler

Ik heb een te gekke handtas van Wandler gekocht bij Pauw.com. Ik ben er superblij mee en het is echt mijn favoriete accessoire geworden om mijn outfit mee op te leuken. Al tijden heb ik een Wandler tas op het oog en daarom ben ik hier voor gaan sparen. Uiteindelijk ben ik voor de zwarte Wandler Mia Tote leren tas gegaan en ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze!

Het Nederlandse merk Wandler is pas in 2017 opgericht en sinds ik Gigi Hadid met deze tassen heb gezien, wilde ik er zelf ook een! Ik twijfelde eerst nog over welk model tas ik precies ging kopen. Ik heb na lang wikken en wegen toch voor de Mia gekozen omdat deze minimalistisch qua ontwerp is. Ik zocht namelijk een tas die niet trendgevoelig is en die ik dus nog jaren kan dragen, zonder dat mijn look er gedateerd uitziet.

De Wandler Mia Tote is gemaakt van soepel kalfsleer uit Italiƫ en de kwaliteit is echt top. Het leer ruikt heerlijk en is heel zacht, maar tegelijkertijd ook erg stevig. Ik ben voor de zwarte kleur gegaan omdat deze het beste te combineren is met allerlei andere kleuren. Daarnaast is zwart natuurlijk enorm tijdloos, dus ik denk dat ik nog jaren plezier ga hebben van deze prachtige tas. Er zitten twee hengsels aan de tas, een korte en een lange. Het kortere hengsel kun je aan de hand dragen. Het lange hengsel is in lengte verstelbaar en kun je om je schouder hangen. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je je handen vol hebt!

Het design van de Wandler Mia Tote is heel minimalistisch, dus je raakt er niet snel op uitgekeken. De ronde onderkant heeft een speels effect, terwijl de rechthoekige zijkant en bovenkant een wat meer klassieke touch heeft. De tas valt daardoor werkelijk over mee te combineren. Zo gebruik ik hem regelmatig als werktas naar kantoor, want hij staat heel leuk bij een zakelijke outfit. Na het werk kan ik zo door naar een gezellig etentje en cocktails met vriendinnen, want daar is deze Wandler tas ook geschikt voor!

Je kunt dus wel zeggen dat ik heel tevreden ben over deze geweldige Wandler Mia Tote tas. Ik denk er zelfs over om een kleiner exemplaar van dit merk bij Pauw.com te kopen. De Mia Tote is namelijk wel erg groot. Dit is natuurlijk een voordeel als je flink wat spullen mee wilt nemen (er past echt veel in!), maar dit is niet altijd nodig. Een kleiner formaat om mee af te wisselen zou dus echt ideaal zijn! Al met al kan ik Wandler echt aanraden als je op zoek bent naar kwalitatief goede tassen in smaakvolle en tijdloze designs. De prijs voor een Wandler handtas lijkt in eerste instantie erg duur, maar als je je bedenkt dat de tas gemaakt is om jaren plezier mee te hebben, dan vind ik dat persoonlijk wel meevallen. Ik heb namelijk ook andere designertassen in mijn garderobekast hangen die veel duurder waren, maar er veel minder goed uitzien qua kwaliteit. De Wandler tas is wat mij betreft dus een goede keuze als je graag een tijdloze designertas van superieure kwaliteit wilt!