Gepost op

Vakmanschap met een randje eigenzinnige glam rock

Het exclusieve modemerk Golden Goose Deluxe Brand bestaat sinds het jaar 2000. Het merk is een vruchtbare samenwerking tussen Francesca Rinaldo en Alessandro Gallo. De jonge Venetiaanse designers zijn geïnspireerd geraakt door het traditionele vakmanschap in de Italiaanse kledingwereld. De mode items van Golden Goose worden handgemaakt en kunnen worden omschreven als avant-garde. De stijl is een combinatie van verfijnd en modern met bijna ‘old-fashioned’ details die het geheel karakter geven.

De kleding, accessoires en schoenen van Golden Goose Deluxe passen bij een lifestyle van exclusiviteit en klasse. In het assortiment van Pauw.com worden items van Golden Goose Deluxe aangeboden met de iconische ster en gestileerde vlag. De beroemde Superstar Sneakers, waar Golden Goose furore mee heeft gemaakt passen bij allerlei soorten outfits. De Superstar Sneakers zijn geinspireerd op de skatercultuur maar ogen desondanks vrouwelijk, klassiek en tijdloos. Vanwege de hoogwaardige materialen gaan de schoenen en kledingstukken van Golden Goose Deluxe bovendien lang mee.

Golden Goose Deluxe heeft een collectie voor zowel mannen als vrouwen en de merknaam komt veelvuldig terug in de ontwerpen. Ook de afkorting van Golden Goose Deluxe Brand, GGDB, is in de modewereld een begrip voor kwaliteit en stijl geworden en is zichtbaar op diverse items. Het vakmanschap gecombineerd met een randje eigenzinnige glam rock, maakt Golden Goose uniek en succesvol.