Gepost op

Huis kopen in Duitsland

Op zoek naar een groot huis of een vakantiewoning?
Heeft u altijd al gedroomd van een ruim en comfortabel huis en vindt u het geen probleem om te emigreren? Of bent u op zoek naar een tweede woning om te investeren of als vakantiehuis te gebruiken? Dan is een huis kopen in Duitsland een verstandig idee. Duitse huizen hebben tal van voordelen. En tegelijk is Duitsland in meerdere opzichten een geweldig land, waar het prima wonen is.

De pluspunten van een Duitse koopwoning
Wie de pluspunten van een (tweede) huis kopen in Duitsland goed op een rijtje zet, zal zich verbazen over hoeveel pro’s het eigenlijk wel niet zijn. Een beknopt overzicht levert de volgende voordelen op:

  • Omdat de grond in Duitsland veel minder schaars is dan in Nederland, liggen de huizenprijzen in Duitsland een stuk lager. Het verschil kan wel oplopen tot 50 procent!
  • Duitse koopwoningen zijn vaak van betere kwaliteit dan de Nederlandse.
  • De Duitse samenleving, cultuur en economie staan bekend als uitstekend. Duitsers zijn vriendelijk, het land heeft een prachtig natuur en er is ruim voldoende winkelaanbod. Producten in supermarkten en het boeken van buitenlandse vakanties zijn relatief goedkoop. En de benzineprijzen liggen een stuk lager dan in Nederland!
  • De gezondheidszorg in Duitsland staat beter bekend dan de Nederlandse gezondheidszorg. Niet alleen is de medische zorg in Duitsland goedkoper, ook de wachttijden zijn korter.
  • Verder heeft Duitsland een prima sociaal vangnet. De kinderbijslag en arbeidsvoorwaarden (bij veel bedrijven) zijn aantrekkelijker dan in Nederland.

Bekijk het huizenaanbod online
Bent u overtuigd en wilt u ook een huis kopen in Duitsland? Bekijk dan het fraaie en voordelige huizenaanbod met Duitse koopwoningen van Oostmakelaardij in Emmen. Wij zijn uw makelaar als het aankomt op kwalitatief uitstekende Duitse koopwoningen voor aantrekkelijke prijzen. Ga nu naar oostmakelaardij.nl en wellicht zit u al binnen enkele minuten naar uw toekomstige droomhuis te kijken!

Gepost op

Op zoek naar een koophuis in Duitsland? Een slimme keuze!

huis duitsland

Wie op zoek is naar een koopwoning zoekt in Duitsland, heeft zich laten overtuigen door de vele voordelen van een Duitse koopwoning. Koophuizen in Duitsland hebben inderdaad nogal wat voordelen. Koophuizen in Duitsland zijn van betere kwaliteit dan Nederlandse woningen en naar verhouding een stuk voordeliger qua aanschafprijs. Vergeleken met Nederland heeft Duitsland daarnaast veel te bieden. Nederlanders voelen zich er snel thuis, omdat de Duitse cultuur niet veel verschilt van de Nederlandse. Verder is het leven in Duitsland goed: het onderwijs is van uitstekende kwaliteit en de sociale voorzieningen zijn voortreffelijk. Zo is Duitsland een echte verzorgingsstaat, met een prima gezondheidszorg, die goed betaalbaar is en kortere wachttijden kent dan in Nederland. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opsommen van redenen waarom koophuizen in Duitsland aantrekkelijk zijn. Je woont namelijk in een land met lage benzineprijzen, voordelige supermarkten en een afwisselende natuur. Veel meer valt er niet te wensen!

Holland Immocenter: betrouwbare makelaar voor het vinden van koophuizen in Duitsland
De Duitse woningmarkt is dus erg aantrekkelijk voor Nederlanders. Maar hoe kom je op een betrouwbare manier aan een Duitse woning? De Duitse huizenmarkt en makelaarswereld zitten namelijk vrij ingewikkeld in elkaar qua regelgeving. Hierom is het verstandig om een betrouwbare makelaar in te schakelen die jou helpt een goede woning aan te kopen voor een eerlijke prijs. Holland Immocenter (hollandimmocenter.com) is een makelaar met jarenlange ervaring op dit gebied.

Neem contact op
Op hollandimmocenter.com kun je een breed aanbod aan fraaie en scherpgeprijsde woningen in heel Duitsland vinden. Voor de Duitslandliefhebber is er voldoende aanbod aan mooie en betaalbare woningen. Bezoek nu hollandimmocenter.com en profiteer van de kennis en het advies van de beste Nederlands-Duitse makelaar die er is!