Gepost op

Jacob Cohen: ‘The Luxury Retailer’

Jacob Cohen is een Italiaans jeans- en kledingmerk dat in 1985 opgericht werd in de Italiaanse provincie Padua. Jacob Cohen representeert een klassieke Italiaanse levensstijl. Deze mode kenmerkt zich door een ingehouden elegantie, een zeer verzorgd design en een meer dan zelfverzekerde uitstraling.
Het kledingmerk Jacob Cohen heeft als gepassioneerde ontwerper van luxekleding twee idealen hoog in het vaandel staan: Jacob Cohen kledingstukken zien er in de eerste plaats stijlvol en tijdloos uit. Ten tweede zit Jacob Cohen-kleding zeer comfortabel, of u nu zit, loopt of ligt. Beide idealen geven al aan waar het Jacob Cohen om te doen is: als ‘Luxury Retailer’ eigentijdse kleding maken, waarbij voortgeborduurd wordt op de klassieke Italiaanse modetraditie.

Assortiment Jacob Cohen bij Pauw.com
De kledingcollectie van Jacob Cohen bestaat uit nette en pasklare jeans, chino’s en sweaters van topklasse. In de webshop van Pauw.com gaat u ongetwijfeld uw favoriete Jacob Cohen spijkerbroeken, chino en/of bovenkleding vinden. Klassekleding uit het hogere Italiaanse modesegment. Goed passende jeans die met passie en gedrevenheid ontworpen zijn om wereldwijdzoveel mogelijk mensen een plezier te doen.

Koop uw kwaliteitskleding van Jacob Cohen op Pauw.com
Laat u verrassen door de subtiele pasvorm en klassiek-moderne uitstraling van Jacob Cohen kleding en bekijk het ruime assortiment van Jacob Cohen op Pauw.com. Met een paar klikken bestelt u snel en voordelig uw favoriete modellen jeans, chino’s en truien op Pauw.com. Graag tot ziens in onze webshop, waar u ook uw hart kunt ophalen als u op zoek bent naar andere klassieke en moderne merken uit het topsegment van de modewereld.