Gepost op

Duitsland is een populair, modern en voordelig land

Duitsland is onder Nederlander een populair land om naar toe te verhuizen. Dat is niet zo vreemd, want Duitsland is een prachtig land. Maar er zijn nog veel meer goede redenen om naar Duitsland te emigreren. Zo zijn de woningen in Duitsland vergeleken met de Nederlandse huizen voordelig geprijsd. Maar ook van betere kwaliteit! Verder heeft Duitsland een cultuur die behoorlijk op de Nederlandse cultuur lijkt. Duitsers zijn aardig en gastvrij. Andere pluspunten van Duitsland zijn:

Het leven in Duitsland is relatief goedkoop. Zo zijn supermarkten en winkels tot wel 30 procent goedkoper dan in Nederland. En ook het tanken is voordelig, vanwege de lagere brandstofprijzen.
Duitsland kent uitstekende sociale voorzieningen en een prima sociaal vangnet.
Duitsland is veel ruimer dan Nederland, heeft bergen, grote meren, prachtige steden en een afwisselende natuur.
De Duitse gezondheidszorg staat beter bekend dan in Nederland: kortere wachttijden en lagere prijzen!

Wilt u een huis in Duitsland kopen?
Heeft u ook plannen om een woning in Duitsland te kopen? Laat u dan adviseren door een makelaar met verstand van zaken. Want de Duitse huizenmarkt en makelaarswereld zit andere in elkaar dan die in Nederland. Holland Immocenter is een makelaar met jarenlange ervaring op het gebied van de Duitse woningmarkt. Op hun website vindt u een rijk aanbod aan fraaie en degelijke Duitse woningen in alle prijscategorieën. Wie weet vindt u uw Duitse droomhuis en mag u zich binnenkort inwoner van Duitsland noemen!

Gepost op

Voordelige en comfortabele koopwoningen in Emmen

Zoekt u een koophuis in de regio Emmen?
Woont u in of rond Emmen en zoekt u een andere koopwoning? Of bent u van plan vanuit een andere regio naar de gemeente Emmen te verhuizen? Zorg dan dat u een ervaren makelaar inschakelt die u volledig begeleidt en adviseert in het aankoopproces. Een makelaar die de regio door en door kent en weet hoe de beste koopwoningen in Emmen aangekocht kunnen worden voor een scherpe prijs. Oost Makelaardij is zo’n makelaar. Naast jarenlange expertise op het gebied van koophuizen in Emmen en omstreken, kan Oost Makelaardij u ook helpen als u een koophuis zoekt in Duitsland.

De pluspunten van Oost Makelaardij in Emmen
De pluspunten van Oost Makelaardij, zie www.oostmakelaardij.nl – zijn legio. Zo heeft ons makelaarskantoor ruim 15 jaar ervaring met de aan- en verkoop van huizen in Zuidoost-Drenthe en Duitsland. Oost Makelaardij beschikt over een groot netwerk en goede contacten in de regio, waar u als klant van profiteert. Zo is het huizenaanbod via Oost Makelaardij erg groot en weet deze makelaar koopwoningen in Emmen – maar ook in plaatsen als Erica en Klazienaveen – tegen een scherpe prijs in de markt te zetten.

Neem nu contact op met dé makelaar van Emmen
Wacht niet te lang en ga nu online, via de website oostmakelaardij.nl van Oost Makelaardij – op zoek naar uw droomhuis in of rond Emmen. Heeft u vragen over het aanbod, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Oost Makelaardij. En hopelijk bent u binnenkort dan een tevreden inwoner van het mooie Emmen!

Gepost op

Huis kopen in Duitsland

Op zoek naar een groot huis of een vakantiewoning?
Heeft u altijd al gedroomd van een ruim en comfortabel huis en vindt u het geen probleem om te emigreren? Of bent u op zoek naar een tweede woning om te investeren of als vakantiehuis te gebruiken? Dan is een huis kopen in Duitsland een verstandig idee. Duitse huizen hebben tal van voordelen. En tegelijk is Duitsland in meerdere opzichten een geweldig land, waar het prima wonen is.

De pluspunten van een Duitse koopwoning
Wie de pluspunten van een (tweede) huis kopen in Duitsland goed op een rijtje zet, zal zich verbazen over hoeveel pro’s het eigenlijk wel niet zijn. Een beknopt overzicht levert de volgende voordelen op:

  • Omdat de grond in Duitsland veel minder schaars is dan in Nederland, liggen de huizenprijzen in Duitsland een stuk lager. Het verschil kan wel oplopen tot 50 procent!
  • Duitse koopwoningen zijn vaak van betere kwaliteit dan de Nederlandse.
  • De Duitse samenleving, cultuur en economie staan bekend als uitstekend. Duitsers zijn vriendelijk, het land heeft een prachtig natuur en er is ruim voldoende winkelaanbod. Producten in supermarkten en het boeken van buitenlandse vakanties zijn relatief goedkoop. En de benzineprijzen liggen een stuk lager dan in Nederland!
  • De gezondheidszorg in Duitsland staat beter bekend dan de Nederlandse gezondheidszorg. Niet alleen is de medische zorg in Duitsland goedkoper, ook de wachttijden zijn korter.
  • Verder heeft Duitsland een prima sociaal vangnet. De kinderbijslag en arbeidsvoorwaarden (bij veel bedrijven) zijn aantrekkelijker dan in Nederland.

Bekijk het huizenaanbod online
Bent u overtuigd en wilt u ook een huis kopen in Duitsland? Bekijk dan het fraaie en voordelige huizenaanbod met Duitse koopwoningen van Oostmakelaardij in Emmen. Wij zijn uw makelaar als het aankomt op kwalitatief uitstekende Duitse koopwoningen voor aantrekkelijke prijzen. Ga nu naar oostmakelaardij.nl en wellicht zit u al binnen enkele minuten naar uw toekomstige droomhuis te kijken!

Gepost op

Op zoek naar een koophuis in Duitsland? Een slimme keuze!

huis duitsland

Wie op zoek is naar een koopwoning zoekt in Duitsland, heeft zich laten overtuigen door de vele voordelen van een Duitse koopwoning. Koophuizen in Duitsland hebben inderdaad nogal wat voordelen. Koophuizen in Duitsland zijn van betere kwaliteit dan Nederlandse woningen en naar verhouding een stuk voordeliger qua aanschafprijs. Vergeleken met Nederland heeft Duitsland daarnaast veel te bieden. Nederlanders voelen zich er snel thuis, omdat de Duitse cultuur niet veel verschilt van de Nederlandse. Verder is het leven in Duitsland goed: het onderwijs is van uitstekende kwaliteit en de sociale voorzieningen zijn voortreffelijk. Zo is Duitsland een echte verzorgingsstaat, met een prima gezondheidszorg, die goed betaalbaar is en kortere wachttijden kent dan in Nederland. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opsommen van redenen waarom koophuizen in Duitsland aantrekkelijk zijn. Je woont namelijk in een land met lage benzineprijzen, voordelige supermarkten en een afwisselende natuur. Veel meer valt er niet te wensen!

Holland Immocenter: betrouwbare makelaar voor het vinden van koophuizen in Duitsland
De Duitse woningmarkt is dus erg aantrekkelijk voor Nederlanders. Maar hoe kom je op een betrouwbare manier aan een Duitse woning? De Duitse huizenmarkt en makelaarswereld zitten namelijk vrij ingewikkeld in elkaar qua regelgeving. Hierom is het verstandig om een betrouwbare makelaar in te schakelen die jou helpt een goede woning aan te kopen voor een eerlijke prijs. Holland Immocenter (hollandimmocenter.com) is een makelaar met jarenlange ervaring op dit gebied.

Neem contact op
Op hollandimmocenter.com kun je een breed aanbod aan fraaie en scherpgeprijsde woningen in heel Duitsland vinden. Voor de Duitslandliefhebber is er voldoende aanbod aan mooie en betaalbare woningen. Bezoek nu hollandimmocenter.com en profiteer van de kennis en het advies van de beste Nederlands-Duitse makelaar die er is!